|
Autor | Poruka |
---|
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: Jennifer Lopez Sre Avg 09, 2017 7:08 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]ennifer Lopez provela je porodičan vikend sa svojom majkom, iznenadivši više od 68 miliona svojih pratilaca na Instagramu objavivši selfi sa njom. “Ja i moja prelepa mama” napisala je popularna pevačica u opisu fotografije koja je skupila više od milion lajkova. Dve lepotice posetile su njujorški Mets stadion, a društvo su im pravili i devetogodišnji Emme i Max, Jenniferina deca iz braka sa Marcom Anthonyem, kao i ćerke njenom sadašnjeg izabranika Alexa Rodrigueza. Jennifer i Alex obožavaju decu, i pevačici je porodica na prvom mestu: “On voli porodičan život, kao i ona. Za Jennifer, porodica je uvek na prvom mestu” izjavio je neimenovani izvor za People. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Re: Jennifer Lopez Sre Avg 09, 2017 7:52 pm | |
| | |
| | | error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
| Naslov: Re: Jennifer Lopez Čet Avg 10, 2017 7:33 am | |
| slazem se i mama joj je lea al yo nisam mogla preneti ovde _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| Naslov: Re: Jennifer Lopez Sre Avg 23, 2017 5:27 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Treniraju zajedno (Foto: Instagram/Alex Rodriguez) Alex Rodriguez objavio je video snimak na svom Instagram nalogu, gde, zajedno sa svojom lepšom polovinom, Jennifer Lopez, uživa u boksovanju u teretani. Alex i Jenn zajedno su posetili teretanu na Floridi, gde je Rodriguez ranije viđen kako vežba sam, ili u društvu njegovih ćerki. Ovoga puta poveo je Lopezovu i snimak objavio uz opis “Još jedan dan u UFC teretani”. Par često objavljuje zajedničke fotografije i video snimke na društvenim mrežama, a Rodriguez je pre nepuna 24 časa objavio fotografiju na kojoj se vidi kako uživa u društvu Jennifer i njegove dve ćerke, uz opis “Večera sa mojim devojkama”. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| Naslov: Re: Jennifer Lopez Čet Sep 28, 2017 6:01 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Extra Jennifer Lopez i Jay-Z pevaju za ugroženo stanovništvo Piše: Tracara.com Objavljeno: 28 September 2017 Share Tweet 1 komentar Foto: Impactony Jennifer Lopez i Jay-Z nastupiće na humanitarnom koncertu u Njujorku posvećenom žrtvama uragana koji su pogodili SAD i karipska ostrva. Streaming servis Tidal, koji je u vlasništvu popularnog repera, saopštio je da će koncert biti održan 17. oktobra u areni Barclay u Bruklinu. Pored njih, nastupiće i Chris Brown, Iggy Azalea, Daddy Yankee i DJ Khaled. Lopezova, čiji su roditelji Portorikanci, rođena je u Njujorku. Ona je pre nekoliko dana donirala milion dolara za oporavak Portorika od uragana. Američka pevačica Beyonce, supruga Jay-Zija obećala je nedavno velikodušnu i dugoročnu rodnom Hjustonu koji je pogodila oluja Harvi. Sestre Kardashian zajedno su donirale pola miliona dolara. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Re: Jennifer Lopez Sre Jan 03, 2018 2:03 am | |
| Baš lepo | |
| Naslov: Re: Jennifer Lopez Sub Jan 06, 2018 12:26 pm | |
| jenni jos uziva sa ascojim mladjanim deckom i njihovom decom, videla sam neke slikice sa proslava nove godine sa sela i sl mnogo su mi cutee ^^ ona mi je tako mladjana duhom nekako inspirativna *_* _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Jennifer Lopez | |
| |
| | | | Jennifer Lopez | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |