Broj poruka : 35968 Datum upisa : 19.04.2011 Godina : 27
Naslov: Re: Enrique Iglesias Pet Apr 21, 2017 3:19 pm
pA volim nekoliko pesama <3
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
Naslov: Re: Enrique Iglesias Ned Maj 07, 2017 3:30 pm
Enrike Iglesijas se obratio crnogorskom predstavniku: "Zdravo, Slavko..." (VIDEO)
Poznati pevač Enrike Iglesijas uputio je video-poruku crnogorskom predstavniku na Evroviziji Slavku Kaleziću.
Kalezić je nekoliko puta isticao da ga ne dotiču negativni komentari, ali ga je zahvalan svima koji ga podržavaju. Podrška jedne osobe ipak ga je najviše oduševila.
On je na svom Instagram profilu objavio video koji je dobio, a u kome mu Iglesijas šale pozdrave.
"O, Bože, ostao sam bez reči. Enrike Iglesijasa me podržava na Evroviziji. Volim te puno, hvala ti, prijatelju“, napisao je Slavko u opisu video-snimka.
"Zdravo, Slavko, ja sam Enrike. Znam da se takmičiš na ovogodišnjem Eurosongu i da predstavljaš Crnu Goru. Želim ti puno sreće, šaljem ti mnogo poljubaca“.
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
Naslov: Re: Enrique Iglesias Pon Jan 15, 2018 8:42 pm
svidja mi se i muzikaa mi se dopada tj melodija enrique naravno *_* volim ga u ovom stilu reegeeton
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill
Mon amour Admin
Naslov: Re: Enrique Iglesias Pon Jan 15, 2018 11:10 pm
I meni se sviđa, previše, brzo ulazi u uši, skroz je zarazna, a Enrique je
Naslov: Re: Enrique Iglesias Uto Jan 16, 2018 9:01 am
uff da enrique je
e nacula sam nesto ali Ana i on se vesto kriju od novinara ;D
“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill
Mon amour Admin
Naslov: Re: Enrique Iglesias Uto Jan 16, 2018 3:33 pm
Pišu da su u tajnosti održavali trudnoću, skoro niko nije znao. Nikolas i Lusi se zovu. Baš mi je drago zbog njih, posebno zbog njega, vreme je bilo da postane otac, voz mu prolazi polako.
Naslov: Re: Enrique Iglesias Čet Jan 18, 2018 2:05 pm
primetila sam, nisam ni znal da su jos ajedno fazon xD aa zvucna su im imena ^^ i meni je drago, to je najlepsa stvar koja je mogla da im se dogodi trenutno