Šta god Rihanna obuče ubrzo postane veliki hit, kako na portalima posvećenim modi, tako i na društvenim mrežama gde brojni korisnici prave razne zanimljive fotografije inspirisane odećom pevačice sa Barbadosa.
Izuzetak nije bio ni kostim koji je RiRi nosila na ovogodišnjoj MET Gali.
Međutim, ako ste pomislili da je neko podigao previše buke oko jednog običnog ogrtača ovaj podatak će vas verovatno razuveriti u tome.
Bile su potrebne čak dve godine da se sašije!
Pored toga, ovo je delo ruku samo jedne žene i to kineske kreatorke Guo Pei.
Ako želite malo bolje da osmotrite ovaj veličanstveni kostim pogledajte kratki intervju koji je Rihanna dala za Vogue.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill
Pam Beesly Moderator
Broj poruka : 19565 Datum upisa : 05.04.2011 Godina : 28
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
Naslov: Re: Rihanna Čet Maj 07, 2015 6:57 pm
Ni meni se haljina licno ne svidja mada ono Riri moze da obuce i dzak sto se mene tice Samo se pitam sta je ova radila 2 godine :O Mogla je za to vreme 100 haljina da sasije xD
“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill
Pam Beesly Moderator
Broj poruka : 19565 Datum upisa : 05.04.2011 Godina : 28
Naslov: Re: Rihanna Pet Maj 08, 2015 12:08 am
*Precious* ::
Samo se pitam sta je ova radila 2 godine :O Mogla je za to vreme 100 haljina da sasije xD
Slazem se Mada ne razumem zasto bi iko nosio ovakvu haljinu. Rihanna lepo izgleda, mogla je mnogo bolje da se obuce...
Naslov: Re: Rihanna Pon Maj 11, 2015 11:58 am
Sta je bilo s jessicom parker? ona je kraljica stila koliko se ja secam xD
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
Naslov: Re: Rihanna Uto Jul 07, 2015 2:18 pm
Rihannin video koji je šokirao sve! Evo šta njegovi tvorci kažu
Novi Rihannin spot nije nikoga ostavio ravnodušnim. Neki da vole, neki ne, a tvorci ovog videa tvrde da je baš to i bila namera.
Leo Berne i Charles Brisgand, tvorci spota “Bitch Better Have My Money”,ispričali su da Rihanna ovaj put nije marila ni da li će spot biti prikazan na televiziji.
“I na tih način možemo daleko sa njim otići”, bio je njen stav kada su ulazili u projekat. Želela je nešto što ljudi nisu očekivali ni od nje.
Želela je da ovaj put ima još izraženiji “loša devojka” stav.
Na pitanje da li je ipak previše nasilja u videu, oni su odgovorili da su samo pratili pesmu koja je sama tako zvučala. “Baš kao gangsterski rep iz 90-ih godina, provokativno”, rekli su reditelji.
“Ali ne mislim da je to šokantno danas. No, ne možeš zadovoljiti sve. Sa Rihannom smo ušli u jedan nov univerzum – ovo nije video u kom želiš da podstakneš ljude na razmišljanje. Neki ljudi mogu mrzeti ovaj spot, neki će ga voleti.
Što se nas tiče, jako je uzbidljivo praviti ovako nešto”, dodao je Charles Brisgand.
Naslov: Re: Rihanna Uto Jul 07, 2015 2:26 pm
svidja mi se i pesma i spot i text je onako malo rtd ali dobro hit ulazi u usi
Mon amour Admin
Naslov: Re: Rihanna Uto Jul 07, 2015 2:33 pm
Ja nisam čula ni pesmu ni pogledala spot, ali mogu da kažem da je prsla skroz, njoj niko i ništa više ne može da pomogne, otišla je u rikverc.
Naslov: Re: Rihanna Uto Jul 07, 2015 2:44 pm
pogledaj videces na kraju da je stv prsla mislim prsla krv sebi po licu hahaah
Mon amour Admin
Naslov: Re: Rihanna Uto Jul 07, 2015 2:54 pm
da zabavlja ludake?
Mon amour Admin