Autor | Poruka |
---|
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Re: Demi Lovato Uto Nov 24, 2015 11:00 pm | |
| Ma neće, izbrisani su valjda, ili ne dozvoljavaju da se pogledaju, nešto jeste... | |
|
| |
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: Demi Lovato Sre Nov 25, 2015 9:55 am | |
| aa mora da je neki bag, ja sam otvorila taj dan, znaci imala sam srece _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Demi Lovato Sre Nov 25, 2015 6:55 pm | |
| Jedan “lovatic” se razočarao u svog idola![You must be registered and logged in to see this image.]Jedan fan Demi Lovato, očigledno izrevoltiran, postavio je na Instagramu fotografiju i prilično oštar komentar za svoj idola. Nismo sigurni da li će se ovaj obožavatelj i ubuduće izjašnjavati kao “lovatic”.Naime, neki fanovi koji su kupili karte meet & greet za 10.000 dolara doživeli su velo razočarenje, umesto predivnog iskustva. “Lovatic” je na Instagram napisao da ih Demi nije ni pogledala u oči, takođe nije ih pitala ni kako se zovu, niti je ćaskala sa njima, a ova veoma skupocena karta zapravo to i obećava. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Pam Beesly Moderator
Broj poruka : 19565 Datum upisa : 05.04.2011 Godina : 28
| |
| |
| Naslov: Re: Demi Lovato Pet Dec 04, 2015 11:55 am | |
| auuuuuuuu brate :O preterase ga :O koja budala kupuje tako nesto? i pretpostavljam da ijh ima puno kad nije stigla ni cao da im kaze mislim kapiram ako su imali malo vremena i sl,. a sta su radili onda na tom meet and greet ako se nisu gledali, slikali i pricali? xD _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Demi Lovato Sre Jan 13, 2016 1:21 am | |
| Demi Lovato: Najlepše se osećam kad sam gola![You must be registered and logged in to see this image.]Kada se Demi Lovato slikala gola za Vanity Fair, mediji i društvene mreže su se usijale od komentara, kako pozitivnih, tako i negativnih. Najverniji fanovi se dive svom idolu zbog ove odluke i veoma su srećni što je Demi ovako samouverena i odlučna.
U duhu toga, prenosimo vam šta je Demi izjavila za People. Ova mega talentovana zvezda kaže da se najlepše oseća kada je gola. “Potpuno ogoljena, samo ja. Tad sam najviše samouverena, jer je to najprirodnije stanje u kojem mogu biti”. Za taj osećaj zaslužan je i njen dečko Wilmer Valderrama koji joj svaki dan govori da je prelepa. | |
|
| |
| Naslov: Re: Demi Lovato Sre Jan 13, 2016 1:15 pm | |
| Drago mi je sto se lepo oseca u svojoj kozi, ali i dalje mi ta potreba za skidanjem za javnost nije jasna bas najbolje _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Demi Lovato Sre Jan 13, 2016 5:44 pm | |
| Nije ni ona baš čitava, samo to ću da kažem... | |
|
| |
Pam Beesly Moderator
Broj poruka : 19565 Datum upisa : 05.04.2011 Godina : 28
| Naslov: Re: Demi Lovato Čet Jan 14, 2016 7:14 pm | |
| - born_to_adore_lana ::
- ta potreba za skidanjem za javnost nije jasna bas najbolje
Takodje. Neka se ona oseca kako hoce, ali mislim da je njoj to "zadovoljstvo sobom i samopouzdanje" samo izgovor da bi se slikala gola i promovisala se. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Demi Lovato Pet Jan 15, 2016 12:52 am | |
| - ♥ Life Starts Now ♥ ::
- Takodje. Neka se ona oseca kako hoce, ali mislim da je njoj to "zadovoljstvo sobom i samopouzdanje" samo izgovor da bi se slikala gola i promovisala se.
Slažem se. | |
|
| |
| Naslov: Re: Demi Lovato Pet Jan 15, 2016 5:17 pm | |
| i ja se slazem bila bi mio draza da je rekla eto skinula sam se da svi budu zadovljni ili jos bolje da su pare u pitanju, to mi je jos jasnije onda _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Demi Lovato Pet Jan 15, 2016 6:42 pm | |
| Ma svi su poludeli danas, a od nje i Selene to nisam očekivala... | |
|
| |
| Naslov: Re: Demi Lovato Pet Jan 15, 2016 9:52 pm | |
| i Selena se skinula? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Demi Lovato Pet Jan 15, 2016 10:20 pm | |
| Pa znaš bre, ono za omot albuma | |
|
| |
| Naslov: Re: Demi Lovato Sub Jan 16, 2016 7:27 pm | |
| aa jeste jeste to da ;D mislila sam da mozda mislis na spot onaj neki sto se razgolitila _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Demi Lovato | |
| |
|
| |
| Demi Lovato | |
|