Autor | Poruka |
---|
Mon amour Admin
Broj poruka : 126745 Datum upisa : 04.04.2011 Godina : 33 Lokacija : Bratislava
| Naslov: Re: Selena Gomez Ned Jun 28, 2015 12:50 am | |
| Selena hrabro i iskreno: “Znam da nisam najbolja pevačica na svetu”[You must be registered and logged in to see this image.]Selena je u intervjuu za “Z100 Morning Show” priznala nešto što se mnogi pevači ne bi usudili.Rekla je da zna da vokalno nije najbolja pevačica na svetu, ali i da zna koje su njene snage. Na ovom albumu se baš sa tim igrala, istražujući dokle ude njen izraz. “Znam da umem da prenesem emocije i srce, a na ovom albumu sam pisala kao ni na jednom do sada. Imam dosta toga još da pokažem i dokažem. Ova pesma (“Good for you”), na primer, mislim da je sasvim u mom registru. Meka, zabavna i seksi.” | |
|
| |
error(no.23) Dirty Dancer In The Moonlight
Broj poruka : 82123 Datum upisa : 18.04.2011 Godina : 29
| Naslov: Re: Selena Gomez Ned Jun 28, 2015 5:13 pm | |
| pa ne vidim nista hrabro u njenoj izjavi ali ono kada bi rekla da misli drugacije sigurno bih je zalila _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Selena Gomez Ned Jun 28, 2015 5:16 pm | |
| Svaka čast na izjavi. Pa je l' vidiš da piše da se niko od njenih kolega ne bi usudio da to kaže, po meni je to veoma hrabro s njene strane | |
|
| |
| Naslov: Re: Selena Gomez Ned Jun 28, 2015 5:19 pm | |
| pa dobro ali mislim zaista nema potrebe za ovkvim izjavama mislim da je to i vise nego ocigledno _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Selena Gomez Ned Jun 28, 2015 5:22 pm | |
| Ali bolje je da kaže,nego da neko kaže kako ona misli upravo suprotno. Evo npr kad bi Jelena Karleuša to izjavila, pre bi otišla u grob nego što bi rekla takvo nešto, a ima još takvih, ali su toliko sigurno u svoje pevačke sposobnosti i veličaju sebe, da to nikad ne bi rekli. | |
|
| |
| Naslov: Re: Selena Gomez Ned Jun 28, 2015 5:23 pm | |
| ahahahahahahahahaa ne pominji JK ona stv misli da je najbolja _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Selena Gomez Ned Jun 28, 2015 5:26 pm | |
| Ahahahahaha i najlepša i najzgodnija, i uz to mnogo voli da se hvali. Ali da ne spamujem | |
|
| |
Pam Beesly Moderator
Broj poruka : 19565 Datum upisa : 05.04.2011 Godina : 28
| Naslov: Re: Selena Gomez Ned Jun 28, 2015 11:58 pm | |
| _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Selena Gomez Pon Jun 29, 2015 1:59 pm | |
| To što je ona to rekla za sebe ne znači da ne ume da peva, daleko od toga, ali po glasovnim sposobnostima ne može da se meri sa Gagom, Beyonce i ostalima | |
|
| |
| Naslov: Re: Selena Gomez Pon Jun 29, 2015 9:21 pm | |
| ja stojim i dalje pri svom misnjenju i ne bih bas rekla da moze da se poredi s Gagom jewr je Gaga mnogo ima vise iskustva i skolovaniji glas ima tj razradjeniji a Beyonce ima prirodan talenat, Selena mora jos mnogo da radi ali napreduje ne kazem da je losa _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Pam Beesly Moderator
| Naslov: Re: Selena Gomez Uto Jun 30, 2015 8:02 pm | |
| Ja mislim da Selena ima bas lep glas, ali da nema neki preterani talenat za pevanje (bar ja to nekako delim, samo zato sto neko ima lep glas kad prica, ne znaci da ce taj neko nuzno super da peva)... Mada je razumem, verovatno voli da peva _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Selena Gomez Sre Jul 01, 2015 1:23 pm | |
| - *Precious* ::
- ja stojim i dalje pri svom misnjenju i ne bih bas rekla da moze da se poredi s Gagom jewr je Gaga mnogo ima vise iskustva i skolovaniji glas ima tj razradjeniji a Beyonce ima prirodan talenat, Selena mora jos mnogo da radi ali napreduje ne kazem da je losa
Pa to sam i rekla, ali ne možete da kažete da ne zna da peva, i da je poredite sa Karleušom, sigurno. | |
|
| |
| Naslov: Re: Selena Gomez Sre Jul 01, 2015 4:00 pm | |
| naravno ja je nisam ni poredila sa njom slazemo se _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _“I am so afraid of disappointing the people I love, I often forget that I am someone I love too. And I need kindness just as much as I believe the people I love do.” — Nikita Gill | |
|
| |
Mon amour Admin
| Naslov: Re: Selena Gomez Sre Avg 19, 2015 3:40 pm | |
| Zvanično: Selena nastupa na MTV VMA![You must be registered and logged in to see this image.]Svi nestrpljivo iščekujemo ovogodišnju dodelu MTV video muzičkih nagrada – koja će se održati 30. avgusta – a sada imamo razlog više! Selena Gomez će nastupati uživo, i prvi put će optevati hit singl “Good For You”.Međutim, šuška se da bi mogla da otpeva i novu pesmu koju trenutno snima, a pojedini fanovi se nadaju da će nas ona i Tay sve iznenadiditi i da ćemo ih čuti kako u duetu pevaju “Bad Blood”. Koju pesmu biste voleli da Sel otpeva na MTV VMA? GLASAJ | |
|
| |
Pam Beesly Moderator
| Naslov: Re: Selena Gomez Čet Avg 20, 2015 1:55 am | |
| - Enamorate,te,te ::
- ali ne možete da kažete da ne zna da peva, i da je poredite sa Karleušom, sigurno.
Pa u poredjenju sa Karleusom, svako zna da peva _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Selena Gomez | |
| |
|
| |
| Selena Gomez | |
|